Інструменти для золочення сусальним золотом. Подушка позолотника, ніж, лампензель. PG La Doratura. Відео



PG Group, La Doratura, Италия.


1. Розумна подушка позолотника.

 Виготовлена ​​відповідно до вимог провідних кваліфікованих фахівців для роботи з сусальним матеріалом і поталлю; практична і зручна у використанні; має тривалий термін служби і ряд переваг, які гарантують якість виконаної роботи:

 - Подушка виготовлена ​​з якісної натуральної телячої замші, структура ворсу якої забезпечує добре утримання сусального матеріалу на поверхні. Ідеальний ступінь натяжки виключає прогин поверхні при роботі.

 - Дана замша володіє хорошими характеристиками зносостійкості, зумовленими міцністю до порізів і деформації.

 - Наповнення подушки створює добрий амортизаційний шар для тривалого і комфортного використання.

 - Висота подушки дає можливість легко кроїти сусальні матеріали і не торкатися рукою поверхні столу.

 - Особливий дизайн - грановані бічні сторони, призначений для стабілізації і утримання позолотного ножа. Таким чином, при інтервалах в роботі і перенесенні подушки, ніж завжди чистий і перебуває на її боковині.

 - Платформа має протиковзкі опори висотою 3 мм для стійкості на різних поверхнях при кутах нахилах подушки до 45 градусів.

 - Замшевий бампер по периметру підстави подушки виключає пошкодження виробу при роботі.

 - Подушка укомплектована килимком з перфорованої натуральної замші для накриття сусальних матеріалів в проміжках між роботою, що забезпечує дбайливе зберігання і цілісність сусального матеріалу.


2. Ніж позолотника професійної категорії з одностороннім лезом.

 Лезо ножа виконане з якісної розжареної сталі, наповненою вуглецем, що робить його ресурсним і не потребують корекції заточування довгий час. Вузьке лезо і його заточка під певним оптимальним кутом дає точний і легкий розкрій сусальних матеріалів. Завдяки товщині сталі 2 мм лезо ножа завжди знаходиться в правильній геометричній формі і не вигинається. Ручка ножа виготовлена ​​з екзотичного дерева тику, який має малу пористість і містить каучук, що володіє високими водовідштовхувальними властивостями і стійкістю до будь-яких рідин, включаючи кислоти. Навіть в мокрому вигляді рукоятка тику має мінімальний коефіцієнт ковзання і не деформується. Особлива форма ручки зручна і комфортна в роботі. Ніж укомплектований чохлом з натуральної шкіри з функціями самоочищення і утримання леза. Перфорований внутрішній шар чохла забезпечує його вентиляцію і дбайливе зберігання. Таким чином ніж захищений і безпечний при зберігання та транспортування.


3. Пензель позолотника - лампензель.

 Використовується для піддівання листа сусального матеріалу, його перенесення і накладення на підготовлену під золочення поверхню або на подушку позолотника.

 Пензель виконаний з натурального білячого волосу з певною ненасиченою густотою для візуального контролю укладання сусального матеріалу різної тяжкості. Ручка лампензля виготовлена ​​з натуральної шкіри, що гарантує її довговічність і комфортне застосування. Особливий дизайн ручки з виїмками на торцях для пальців зручний при триманні лампензля з різних сторін.


4. Вітрозахист для подушки позолотника

 Основою каркаса вітрозахисту є вологостійкий картон, стійкий до перегинів і деформацій. Покриття - еко замш з антистатичними властивостями, що виключає прилипання потальних матеріалів. Веітрозахист фіксується до подушки резинкою, обшитою натуральною шкірою, для тривалого терміну експлуатації.